Wegenkaart landkaart Öland | Norstedts

Gedetaileerde wegenkaart van het eiland Öland met toeristische informatie, ook te gebruiken als fietskaart

Find the best beaches, explore interesting places and visit the island's most beautiful spots. Follow a road or cycle path to a camping site or to that place you have heard so much about, where you can put up for the night. All this and much more is possible with the help of the map of Öland. The map is also beautifully decorated with coloured drawings of animals, plants and sights. You will find lots of interesting information about Öland in the text boxes.

€ 14.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Småland en Öland Smaland en Oland | Odyssee Reisgidsen

 

Lang, veel te lang heeft Zweden bij veel vakantiegangers het idee opgeroepen dat het een koud land is waar mensen in berenvellen trachten zich de wolven van het lijf te houden.
Bovendien had het de naam een saai land te zijn, hooguit een Walhalla voor de ultieme natuurliefhebber die zich, omgeven door wolken muggen, een weg door het bos moest banen om ergens zijn tentje op te kunnen zetten.
Aan die indianenverhalen komt de laatste jaren met rasse schreden een einde.
Meer dan drie miljoen mensen weten inmiddels de vakantieweg naar Småland te vinden en hun aantal groeit jaarlijks.
Uiteraard blijft de natuur prachtig als ze altijd is geweest, zijn de meren en riviertjes adembenemend en is de rust van Zweden spreekwoordelijk in het jachtige westerse bestaan.
Maar binnen die kaders zijn er volop, bij velen nog volslagen onbekende, bezienswaardigheden, musea, natuurmonumenten en andere interessante plekken te bekijken en te ervaren in de regio. Zoveel dat het tijd werd om die eens allemaal op een rijtje te zetten. 
Renate Foks, natuurwetenschapper en -gids, emigreerde een aantal jaren geleden naar Zweden en heeft er een flinke informatief en prettig geschreven rij van gemaakt, want Småland heeft u veel meer te bieden dan u zelfs maar vermoedt.
 
Småland en Öland verkennen
  De poort van Småland 
  Jönköping en het Vättermeer 
  Het Smålandse hoogland
  Zuid-Småland
  Het Glasrijk
  Centraal Småland
  De Smålandse kust 
  Öland 
Achtergrondinformatie 
  Landschap en bevolking 
  Flora en Fauna
 Geschiedenis
  Economie en samenleving 
  Cultuur 
Praktische informatie 
  Reizen naar Småland en Öland 
  Reizen in Småland en Öland 
  Recreatie 
  Overnachten 
  Eten en drinken

€ 22.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product