Wandelgids Hannekemaaierspad Neurhede Bakkeveen | Hannekemaaierspad

Het Hannekemaaierspad is een trekroute door Groningen, Friesland en Drenthe. Het begint in Neurhede (vlak over de Duitse grens bij Bourtange) en eindigt in Bakkeveen. Deze route loopt grotendeels over onverharde paden zoals grasdijken, schouw-, zandpaden en jaagpaden. Thema voor deze route vormen de hannekemaaiers die vanuit Duitsland tussen de 16e en de 20e eeuw in Friesland en Holland geld willen verdienen omdat in Duitsland de werkloosheid toeneemt.

Het traject in dit boekje loopt van Neurhede - Bourtange naar Bakkeveen. De route gaat langs enkele, bijna verlaten gebieden, waar grootschalig veen gewonnen is. De tocht kruist de zandruggen zoals de Hondsrug en de Rolderrug en men komt door een aantal schitterende beekdalen. De sterke afwisseling tussen heide, beekdal en oude akkers (essen)vormt een contrast met het open landschap rondom Stadskanaal.

De Poepedobbe en het Poepehemeltje verwijzen naar de bijnaam (Poep) van de trekarbeiders. Diverse plekken, waaronder twee graven langs de weg aan het begin en eind van de route (Poepekruisen), herinneren ons aan de Hannekemaaiers.

Beginpunt:
Neurhede (Duitsland)

Eindpunt:
Bakkeveen

Afstand:
105 kilometer

Zeer goede beschrijving en kaartren: prima wandelgids!
 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Stadsplattegrond 02 Citymap more Leeuwarden | Falk

Een goede plattegrond is onmisbaar als je een stad in gaat. Hoe weet je anders de leukste plekjes te vinden? En hoe kom je daar het snelst vanuit je hotel of appartement? Met behulp van deze kaart stippel je de mooiste route door Leeuwarden uit. 
 
- Gedetailleerd kaartbeeld van het centrum
- Uitgebreid met de mooiste routes door het centrum
- 6 tips met locatie-aanduiding en omschrijving van de leukste en mooiste bezienswaardigheden in het centrum
- Welkomswoord met korte omschrijving van de stad en haar bijzonderheden
- Evenementenkalender
- Toeristische informatie
- Straatnamenregister
 
Ideaal voor stedentrips, mede dankzij het handzame formaat!

 

€ 3.99

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietskaart 02 De Sterkste van de Regio Friesland | Buijten Schipperheijn

De actueelste Nederlandkaart met fietsknooppunten! Een vrijwel onverwoestbare kaart bovendien, met handige informatie over campings, veerdiensten etc. Regio Friesland.

 

 • Duidelijk kaartbeeld met royale letter
 • Compleet netwerk van fietspaden en kleine wegen
 • Alle bewegwijzerde fietsknoppunten
 • Landelijke wandelroutes en streekwandelingen
 • Webadressen van alle bed-and-breakfastlocaties en veerdiensten
 • Precieze locaties van monumenten
 • Groot formaat
 • Groot schaal
 • Compact gevouwen

Zeer klein opgevouwen formaat van water- en scheurvast papier. Handig voor op de racefiets!

 

An up-to-date cycle map, with wayfinding points clearly marked. This map is virtually indestructible, waterproof and tear-proof. Complete with useful information about camp sites, ferry locations, and long-distance bike routes, this map is a must-have for long and short distance cycling. Its handy pocket size means that it  can fold easily into a handlebar bag.

 • A complete network of bicycle paths and small roads
 • Bicycle way-finding points
 • Walking and hiking paths
 • Web addresses of all bed-and-breakfast locations and ferry services
 • the precise locations of monuments clearly marked
 • Large format
 • Large scale
 • Compact

This map covers the region Friesland.

€ 10.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids 5 3 LAW Nederlands Kustpad deel 3, Friesland Groningen | Wandelnet

Helder vormgegeven wandelgids met bijzonder duidelijke topografische kaarten. Met openbaar vervoer informatie.

In deze gids zijn twee Lange-Afstand-Wandelpaden gecombineerd tot een doorlopende route : het Friese Kustpad en het Wad- en Wierdenpad. Ook zijn tien dagwandelingen opgenomen. Het Nederlands Kustpad deel 3, Friesland - Groningen maakt onderdeel uit van het wandelnetwerk Waddenwandelen.

Het Nederlands Kustpad deel 3, Friesland - Groningen maakt onderdeel uit van het wandelnetwerk Waddenwandelen. Samen met deel 1 (Zeeland en Zuid-Holland) en deel 2 (Zuid- en Noord-Holland) telt het Kustpad 725 wandelkilometers. Daarmee is het Nederlands Kustpad het langste aaneengesloten wandelpad van Nederland. Wie nóg meer kilometers wil maken, volgt aansluitend het internationale Noordzee Kustpad of gaat via de knooppunten van Waddenwandelen landinwaarts. Waddenwandelen is een nieuw wandelnetwerk langs de Waddenkust van Groningen, Friesland en de Kop van Noord-Holland en op de Waddeneilanden. Met het bekende knooppuntensysteem worden de prachtige cultuurlandschappen langs de randen van werelderfgoed Waddenzee ontsloten

Voorheen werd deze route in 2 gidsen beschreven; LAW 5-4 Friese Kustpad en LAW 5-5 Wad en Wierdenpad. Deze staan nu samen in deze nieuwe gids.

€ 19.45

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietskaart 2 Knooppuntenkaart Friesland, Kop van Overijssel en Flevoland noord | ANWB Media

ANWB Fietsknooppuntenkaart 2: Friesland, Kop van Overijssel en Flevoland noord 
 
De ANWB Fietsknooppuntenkaarten zijn vernieuwd! De ondergrond van de routekaart bevat nu meer detail en de knooppunten zijn beter vindbaar. De kaarten zijn ook extra gebruiksvriendelijk voor kleurenblinden.
 
Met de knooppuntenkaart kies je je eigen route. Elke provincie in Nederland en een aantal provincies in België heeft een fietsnetwerk dat verbonden is met knooppunten. Voor vertrek bepaal je de fietsroute met behulp van de ANWB knooppuntenkaart en schrijft hiervan de nummers op. Op elk knooppunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart van het fietsroutenetwerk met het nummer. Eenmaal onderweg en toch een andere route willen fietsen? Geen probleem, met hulp van de kaart maak je gemakkelijk een nieuwe route. Je kunt je tocht dus altijd aanpassen naar eigen smaak. 
 
De kaart fungeert als handige routeplanner en heeft een schaal van 1:100.000. Inclusief alle LF-routes (Landelijke Fietsroutes), toeristische informatie en een duidelijke legenda. In totaal zijn er 10 ANWB Fietsknooppuntenkaarten. 

€ 7.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids Wandelen rond Friese stinsen en staten | Buijten Schipperheijn

De Friese edellieden en patriciërs hebben zich altijd gevestigd op uitgelezen plaatsen. Soms op strategische plekken om hun bezittingen te kunnen verdedigen, soms op plaatsen met veel natuurschoon. Het is daarom aantrekkelijk om een bezoek aan een stins of state te combineren met een mooie wandeling.
Dit boekje beschrijft gevarieerde rondwandelingen van vier tot tien kilometer, afstanden die in een paar uur gelopen kunnen worden, zodat er genoeg tijd overblijft om aandacht te besteden aan het voorname huis dat aan de route ligt. Veel van de huizen zijn als museum toegankelijk.

€ 14.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart Fietskaart 07 Staatsbosbeheer Noardlike Fryske Wâlden | Falk

Gedetailleerde kaart met daarop alle straten, bospaden en fietspaden. De kaart bevat vele wandelroutes van onder andere natuurmonumenten en staatsbosbeheer, waaronder de bekende paaltjesroutes. Ook alle andere toeristisch belangrijke punten staan nadrukkelijk weergegeven: campings, restaurants, zwembaden .. noem maar op! Het gebied is zo uitgesneden dat de titel prima de lading dekt: de ideale wandelkaart en fietskaart voor de vakantie.
 
Uitwaaien, energie opdoen en genieten van rust en ruimte? Ga mee op ontdekkingsreis door de mooie natuurgebieden van Staatsbosbeheer.
 
Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen u de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en langs beken en moerassen.
 
- Gemarkeerde wandelroutes
- Alle straten in het buitengebied
- Uitgebreid met toeristische en recreatieve informatie

€ 7.25

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids Alle fietsroutes In de regio Friesland | Buijten Schipperheijn

Een complete fietsgids voor tochten in Friesland. Met uitgebreide beschrijving van 25 fietstochten, een compleet overzicht van alle gepubliceerde fietsgidsen in de omgeving (ook op internet) en een knooppuntenkaart.

€ 9.90

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Waterkaart Friese Meren | ANWB Media

Sinds jaar en dag zijn de ANWB Waterkaarten en -atlassen een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare cartografische en nautische informatie. Zeer nauwkeurige kaarten op basis van Topografische Dienst Kadaster en Hydrografische Dienst.

- Toeristische vaarroutes, brandstofverkooppunten en maximum diepgang
- Indeling van vaarwegen op doorvaarhoogte
- Inclusief brugnummers
- Verwijzingen naar Wateralmanak 2 voor bedieningstijden
- Scheur- en watervast

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Waterkaart Y ANWB Waterkaart IJsselmeer Markermeer 2017 2018 | ANWB Media

De ANWB Waterkaart IJsselmeer is onmisbaar onderweg als u daar gaat varen.

Scheur- en watervast!
 
Deze waterkaart IJsselmeer bevat: - betrouwbare, gedetailleerde nautische kaartinformatie - brugnummers die verwijzen naar Wateralmanak 2 - brandstofverkooppunten - maximum diepgang - inzetkaarten belangrijkste havens en plaatsen - maximum vaarsnelheden - uitgebreide legenda
 
Het IJsselmeer is door de Houtribdijk tussen Enkhuizen en Lelystad in tweeën gedeeld, nl. in een N-gedeelte, het IJsselmeer, en een Z-gedeelte, het Markermeer en het IJmeer 

€ 16.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids 1 1 LAW Friese Woudenpad | Wandelnet

Het Friese Woudenpad koppelt de Nationale Parken Lauwersmeer, Friese Wouden, Drents-Friese Wold en de Weerribben aan elkaar.

De route begint in het open Friese zeekleigebied, dat een heel eigen en unieke schoonheid bezit. Na het historische stadje Dokkum volgen de Dokkumer Wâlden, een uniek ‘slagenlandschap’ met smalle langgerekte kavels en elzenhagen. Ten zuiden van Drachten begint het eigenlijke gebied van de Wâlden: zandruggen waartussen mooie riviertjes als het Koningsdiep, de Tjonger en de Linde stromen. Op het laatste stukje tot Steenwijk maakt de wandelaar kennis met het typische esdorpenlandschap van Zuidwest-Drenthe.

Naast de hoofdroute van 147 km zijn in de vernieuwde gids maar liefst drie varianten opgenomen wat zorgt voor 86 km extra route.

 

€ 17.45

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids Kloosterpad 1453 Een bedevaart in het oosten van Friesland | Kok ten Have

Deze herziene en geactualiseerde gids in kleur voor het Kloosterpad van Drachten en Smalle Ee naar Klaarkamp en Dokkum leidt wandelaars en fietsers over een van de mooiste en belangrijkste historische routes in Friesland.
De 42 kilometer lange route, stammend uit 1453, kan met deze gids in de hand in één dag worden gelopen of gefietst, maar ook kunt u deze belevenis in delen genieten. Van Drachten naar Dokkum, of andersom.
En dit boek is nog veel meer dan een reisgids: onze pelgrimage langs sporen van vroomheid vanaf de middeleeuwen volgt authentieke paden vol verhalen, oude legenden en sagen, langs plekken en door landschappen die uitnodigen tot meditatie en overpeinzingen.
Met kaderteksten wordt onderweg steeds even rust geboden. Achterin wordt praktische informatie gegeven voor de wandelaar en de fietser: openingstijden, openbaar vervoer, rijwielhandelaren en horecagelegenheden.

€ 9.90

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

De Bosatlas van Fryslân Friesland | Noordhoff

Een ontdekkingsreis door de provincie Fryslân
In hoeverre is de essentie en veelzijdigheid van een provincie te vatten in kaarten en beelden?
De Bosatlas van Fryslân is een antwoord op die vraag. De atlas geeft een duizelingwekkende hoeveelheid informatie. Naast uitgebreide topografische informatie treft u kaarten en beelden aan over honderden bijzondere en actuele onderwerpen: van sc Heerenveen tot Grutte Pier, van kaatsen tot zuivelindustrie, van vuurtorens tot watersport, van verkiezingsuitslagen tot Waddengebied, van de Friese Taal tot stinsen en van zorginstellingen tot skûstjesilen.

De atlas bevat talloze imposante luchtfoto's van de beroemde fotograaf Karel Tomeï.

Dit staat er allemaal in de Bosatlas van Fryslân
Meer dan 1000 kaarten!
464 pagina’s op fantastisch groot formaat: 28 x 38 cm.!
Verpakt in schitterende opbergcassette.

Elk dijkje, elke sloot!
Een atlas moet natuurlijk kaarten geven. Liefst met zoveel mogelijk erop.
De Bosatlas van Fryslân toont de meest actuele en meest gedetailleerde kaarten die we hebben. Schaal 1 op 25.000. Als je iets daar niet op kunt vinden is het er niet…

Maar nog veel, veel meer!
De Bosatlas van Fryslân bevat niet alleen maar landkaarten. Hij zit boordevol unieke informatie-kaarten. De kaart van Friesland met de rayons van de Elfstedentocht. Met alle reddingsstations van de KNRM. Met alle kaatsclubs in Friesland (met hun naam) – en een overzicht van de spelregels. Met alle concertzalen, theaters (ek iepenloft) en festivals van Friesland.

En nog veel meer!
Kaarten en grafieken over:
•De Elf Steden (plus Drachten en Heerenveen) met magistrale luchtfoto’s
•Betaald voetbal én amateurvoetbal
•Veiligheid op zee en aan land
•Schaatstochten en ijswegen
•Monumenten en musea
•Godsdienst in Friesland
•Oppervlaktewater, grondwater, bedreiging en bescherming
•Historische kaarten
•Topografische kaarten 1:25.000
•Bevolkingsontwikkeling: geboorte en sterfte
•Friese geschiedenis van de Romeinen tot de Tweede Wereldoorlog
•Van Friese Vrijheid tot Fries Gewest
•Friese uitslagen gemeenteraadsverkiezingen, Provinciale Staten, Tweede Kamer
•Gemeentelijke indeling
•Stedenbanden van Friese gemeenten
•Politie en defensie
•Hoogtekaarten van Friesland
•Levensfasen

•Zorginstellingen

•Natuurgebieden, flora en fauna
•Stadsvernieuwing
•Wonen en werken

•Kaarten van alle onderwijstypen
•Kaarten van talen en dialecten

•Jongens- en meisjesnamen

•Friese literatuur

•Sportaccomodaties

•Sportdeelname per gemeente

•Waterrecreatie

•Wandelen en fietsen

•Openbaar vervoer
•Alle Friese gemeenten

En een schitterende uitvoering!

De fotografie in de atlas is ronduit magnifiek. De beroemde luchtfotograaf Karel Tomeï bracht vele dagen in het Friese luchtruim door. Foto’s staan soms over de volle breedte van een dubbele pagina. Adembenemend! Wat hebben we toch een schitterende provincie

http://www.ebook.noordhoff.nl/noordhoff/aa/bvf/index.html

€ 125.00

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids Zuiderzeeroute, fietsen rond het IJsselmeer | Buijten Schipperheijn

Een rondje om de voormalige Zuiderzee - nu het IJsselmeer - is niet voor niets bijzonder geliefd als fietsvakantietocht. Door het fietsen van de Zuiderzeeroute ervaart u de rijke historie van wat ook wel de ‘Gouden Cirkel’ wordt genoemd. De bedrijvigheid in de diverse vissersdorpjes, de rust en ruimte in de Wieden en Weerribben, de uitgestrekte bossen op de Veluwe, maar ook de wijdsheid van het Flevolandse polderlandschap.

De Zuiderzeeroute is opgebouwd uit drie Landelijke Fietsroutes: LF21, LF22 en LF23. U volgt onderweg de hierbij behorende rechthoekige bordjes met groen opschrift, deze is in twee richtingen aangebracht.
De totale lengte is zo’n 400 kilometer. Maar u kunt de route op verschillende manieren inkorten, bijvoorbeeld door te kiezen voor de variant door de Flevopolder of door het veer tussen Enkhuizen en Stavoren of Urk te nemen.

In deze fietsmap vindt u een los informatieboekje en drie dubbelzijdig bedrukte vouwbladen op A2-formaat van watervast, onscheurbaar materiaal. Hierop staan kaartuitsneden (topografische kaart, schaal 1:100.000), informatie over de route en enkele stadsplattegronden. Via handige tekstblokjes op de vouwbladen leest u meer over de diverse bezienswaardigheden en attracties langs de route, zoals het Zuiderzeemuseum en de Oude Haven in Spakenburg. Het boekje bevat ook een grote hoeveelheid tips voor overnachtingsadressen.

 

€ 12.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandkaart Provincie Friesland topografische wegenkaart met ophangsysteem, 112 x 90 cm | 12 Provinciën

Zeer duidelijke provinciekaart van Friesland. Deze kaart is afgeleid van de topografische kaart waarbij na bewerking enkele details zijn weggelaten om het leesbaar te maken. Toegevoegd zijn enkele toeristische symbolen.

Het ophangsysteem bestaat uit uit twee donker plastic strips waar je de kaart tussen kunt klemmen. Met het dikke papier waar de kaart op gedrukt is, wordt het een mooi geheel. Schaal is 1:100.000.

€ 57.00

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids Elfsteden op de fiets | Buijten Schipperheijn

Fietsen langs de Friese Elf Steden, het behoort tot de toppers onder de fietsvakanties in Nederland. De populariteit ontleent het zonneklaar aan de mythische tochten op de schaats. In deze gids staat echter niet de sportieve prestatie voorop, maar de beleving van natuur, cultuur en landschap. Zo is ook de in deze gids beschreven route een soort p´elgrimage´. Zij brengt u bij de historische plekken uit de Elfstedentocht en de Friese geschiedenis.

TOCHT DER TOCHTEN

* Fietsen langs de Friese Elfsteden is een topper onder de fietsroutes in Nederland
* 256/326 km fietsen over bewegwijzerde routes
* Langs Friese stadjes, terpen, akkers, weiden en meren
* Keuze uit verschillende routes: kort, lang, snel, traag, dagtochten of meerdaags
* Vermelding van bijzondere koffie- en lunchadressen, logies en kampeerterreinen 
* Uitgebreide informatie over cultuur en natuur

€ 15.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids Zuiderzeeroute | Buijten Schipperheijn

Rondje IJsselmeer 578 km 
Het rondje IJsselmeer is een klassieker onder de fietsvakanties in Nederland. De Zuiderzeeroute staat voor eindeloze tochten op de grens van water en land. Een parelsnoer van monumentale stadjes herinnert aan de gloriedagen van Hanze en Gouden Eeuw. Het landschap van dijken, vogelrijke meren, moerassen en weiden zit vol verhalen – verhalen die één ding gemeen hebben: de invloed van de Zuiderzee…
 
Een doorsteek door Flevoland mag niet ontbreken. De eilanden Urk en Schokland zijn iconen van de Zuiderzeecultuur. Het Nieuwe Land is een staalkaart van de 20e eeuw. De IJsselmeerpolders waren een proeftuin voor landinrichters en sociologen. De landbouw moest er het modernst worden. De boerderijen en dorpen konden naar het ideaalbeeld geschapen worden. Zelfs de bevolking werd op de tekentafel ontworpen. Ontdek tot slot de nieuwe wildernis van de Oostvaardersplassen. 
 
 
Routegids
Uitgeverij Buijten & Schippheijn heeft voor het rondje IJsselmeer een routegids gemaakt. Deze gids is je navigator voor heerlijke fietstochten langs de voormalige Zuiderzee.
 
De route is gedetailleerd in kaart gebracht. Het rondje IJsselmeer is opgedeeld in 30 trajecten. De trajecten zijn ingedeeld in 8 landschapsblokken, die voorafgegaan worden door een introductie op de regio. Per traject vind je alle route-informatie bij elkaar: trajectkaart, kijkpunten en achtergrondartikeltjes. De kolom naast de kaart geeft informatie over voorzieningen langs de route: stations, veerdiensten, koffie- en lunchadressen, logiesadressen en kampeerterreinen.
 
Fietsen rond de voormalige Zuiderzee is fietsen rond een ‘meer vol nostalgie’. De verhalen liggen voor het opscheppen. Wie wat meer weet, ziet en beleeft onderweg meer. De gids geeft daarom een schat aan informatie over cultuur en natuur. De gids nodigt je uit om ‘stil te staan’ bij wat je tegenkomt. Bij elk traject vind je genummerde‘kijkpunten’. Deze points of interest geven bondige informatie over bezienswaardigheden langs de route. In de achtergrondartikeltjes wordt de informatie uitgediept. Musea langs de route voegen veel toe aan de Zuiderzeebeleving. Voor houders van een Museumkaart is het bezoek vaak gratis. 

€ 17.90

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fotoboek 419 x Friesland | Friese Pers Boekerij

De auteur Peter Karstkarel geeft van elk zelfstandig dorp en stad een bondige karakteristiek en vertelt iets over de ligging, structuur en ontstaansgeschiedenis. Het boek maakt duidelijk dat de Friese dorpen en steden onderling sterk verschillen. 

De plaatsen worden per gemeente en in alfabetische volgorde belicht. Plaatsen met meer dan tweeduizend inwoners krijgen vier pagina’s in het boek, plaatsen met minder dan tweeduizend inwoners twee pagina’s. Het boek geeft verder per plaats recente statistische gegevens over het aantal inwoners, woningen en arbeidsplaatsen. 

De auteur baseert zijn Friese plaats- en dorpsschetsen in 419 x Friesland op schriftelijke bronnen, maar ook op jarenlange persoonlijke waarnemingen. Voor de historische basis is gebruikt gemaakt van de grietenijkaarten van Schotanus uit het begin van de 18de eeuw, de Tegenwoordige Staat van Friesland uit het einde van de achttiende eeuw en de grietenijkaarten van Eekhoff uit het midden van de negentiende eeuw. Daarnaast is veel gebruik gemaakt van boeken en artikelen die over de plaatsen zijn verschenen.

€ 19.90

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Waterkaart De sterkste vaarwegenkaart Friesland | Buijten Schipperheijn

Onverslijtbaar, Waterwerend, Handig formaat

* Kaartbeeld met royale letter 
* Compleet netwerk van toeristische vaarwegen in Friesland 
* Alle nautische gegevens voor grotere vaartochten 
* Met winkels, restaurants, hotels, musea en alle andere toer-informatie 
* Handige overzichtkaartjes en lijstjes

€ 10.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids 111 plekken in Friesland die je gezien moet hebben | Thoth

Heb je weleens wad gelopen zonder je voeten vies te maken? Ben je ooit door de langste straat van Nederland gereden? Heb je wel eens een boeddhistische stoepa in het Friese terpenlandschap bezocht? Heb je ooit gehoord van een schrijversark? Voor zowel de inwoner van Friesland als de bezoeker van elders kent de provincie vele geheimen en onbekende plekken.
Dit boek laat je kennismaken met 111 minder bekende en onverwachte plekken in Friesland. Van de hoogste klif in het zuiden, tot een vogelkijktoren in het noorden, van een verborgen museum in het westen tot de bossen in het oosten. Van de kerk op de hoogste terp, tot de oranjekoek met eigen receptuur en van de drukste sluis tot een bierbrouwerij op een Waddeneiland.

€ 16.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids 2 E bike fietsgids Friesland en omstreken | ANWB Media

Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Friesland en de regio! 
 
Deze handzame ANWB E-bikegids Friesland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Fiets een rondje langs het Tjeukermeer, neem een kijkje bij de Friese terpen of rijd langs het IJsselmeer van Stavoren naar Oudemirdum.
 
Elke gids bevat 14 losse routes, gedrukt op een kaart in A4-formaat. Op de routekaart staan duidelijke routebeschrijvingen, bezienswaardigheden, actuele fietsknooppunten langeafstandroutes, straatnamen en alle ANWB Gastvrij punten. Bij elke routekaart zit ook een vel met ANWB Knooppuntenkaartjes en een brochure met de gebruiksaanwijzing en tips. Met een schaal van 1:100.000 (1 cm = 1 km) zijn de kaarten zeer goed leesbaar. 
De ANWB E-bikegids is er in een serie van 11 delen, waarin alle provincies uitgebreid worden beschreven. 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Het Heerlijke noorden | Fontaine

Hoe heerlijk is het Noorden? Heerlijk, vindt Jacques Hermus. Hij reist, eet, drinkt en schrijft zich al bijna twintig jaar door de noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Van het rustige Vlieland tot de stomende studentenstad Groningen, van de Drentse dreven tot de Friese wateren en Alvestêde en alles daartussen, overal zoekt hij naar de lekkerste adressen. Waar haal je de beste droge worst of smedigste kaas, wie brouwt het lekkerste speciaalbier of maakt de mooiste Oranjekoek? Welke restaurants behoren tot de culinaire top of bieden gewoon een genoeglijke avond? Op welke plek raap je de smakelijkste oesters en welke visser levert de beste zee- of snoekbaars? Hoeveel Beerenburgers mag je drinken als je toch veilig je skûtsje in de haven wilt brengen?

Het Heerlijke Noorden is een onmisbare culinaire reisgids voor de provincies die rijk zijn aan traditie en nog rijker aan smaak. Het is een uitdrukkelijke uitnodiging aan anderen om die rijkdom te ontdekken. Jacques Hermus is culinair journalist en reist van Zeeland tot Nieuw-Zeeland en van Amsterdam tot Aruba om eten en drinken te proeven. 'Alles voor de lezer' is het adagium waarmee hij zijn reislust verdedigt. Dat zijn lezers van tijdschriften als Elle Eten, Seasons, WINELIFE en Bouillon, en de kranten Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Hij recenseert restaurants voor de kranten, schrijft reportages over wijn of keukens van de wereld en treedt af en toe op als jury in tv-programma's. Eerder verschenen bij Fontaine uitgevers van hem de boeken Het Wilde Eten (2014) en Het Wildkookboek (2017)

€ 19.99

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids 2 Friesland | ANWB Media

Ontdek Nederland per fiets met de nieuwe ANWB Fietsgids Friesland en de regio! 
 
Deze handzame ANWB Fietsgids Friesland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Maak een tocht door het Drents-Friese Wold, fiets langs het water van de Dokkumer Ee of stippel een route uit rondom Bolsward. 
 
Elke gids bevat 14 losse routes, gedrukt op een kaart in A4-formaat. Op de routekaart staan duidelijke routebeschrijvingen, bezienswaardigheden, actuele fietsknooppunten langeafstandsroutes, straatnamen en alle ANWB Gastvrij punten. Bij elke routekaart zit ook een vel met ANWB Knooppuntenkaartjes en een brochure met de gebruiksaanwijzing en tips. Met een schaal van 1:100.000 (1 cm = 1 km) zijn de kaarten zeer goed leesbaar. 
De ANWB Fietsgids is er in een serie van 11 delen, waarin alle provincies uitgebreid worden beschreven. 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart 08 Staatsbosbeheer Drents Friese Wold | Falk

Gedetailleerde kaart met daarop alle straten, bospaden en fietspaden. De kaart bevat vele wandelroutes van onder andere natuurmonumenten en staatsbosbeheer, waaronder de bekende paaltjesroutes. Ook alle andere toeristisch belangrijke punten staan nadrukkelijk weergegeven: campings, restaurants, zwembaden .. noem maar op! Het gebied is zo uitgesneden dat de titel prima de lading dekt: de ideale wandelkaart en fietskaart voor de vakantie.
Plaatsen: Makkinga - Oosterwolde - Boijl - Vledder - Diever - Hoogersmide - Appelscha - Ravenswoud - Fochteloo - Veenhuizen - Eemster

€ 7.25

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids 8 LAW Zuiderzeepad | Wandelnet

Routegids met gedetailleerde topografische kaarten waar de route duidelijk op ingetekend is. Daarnaast alle noodzakelijke informatie als openbaar vervoer en overnachtingsadressen.
Traject : Enkhuizen-Amsterdam-Stavoren,-Enkhuizen lengte : 490 km.

Nederland is een echt waterland. Wandelen op het Zuiderzeepad (LAW 8) betekent kilometers genieten van prachtige uitzichten op het IJsselmeer, monumentale (Hanze)stadjes als Enkhuizen en Kampen en lopen over speciaal voor de wandelaar opengestelde dijken. De 490 kilometer lange route rond het 'Gouden Hart van Nederland' biedt - letterlijk - zicht op de gemeenschappelijke strijd tegen het water van de gebieden rond de voormalige Zuiderzee. Doorbraakkolken, stoomgemalen, sluizen en molens herinneren aan die strijd. Na weer een grote overstroming was het aan het begin van de 20ste eeuw genoeg: de aanleg van de Afsluitdijk betekende het einde van de zoute binnenzee. 40% van de zee werd polder. Kolonisten bevolkten de polders en zetten er bedrijven op. De waterbeheersing bracht Nederland veiligheid en internationale faam. En het IJsselmeer? Dat is nu een internationaal vogelgebied van grote importantie, het belangrijkste zoetwater-'wetland' van Noordwest-Europa voor overwinterende watervogels. Trek uw wandelschoenen aan en luister onderweg naar de vogels, voel de wind op de Afsluitdijk, snuif de geur van vis op in de vissersdorpen, hoor het klapperen van de zeilen van de botters in de havens... Vaak dichtbij, soms iets verderaf, maar de voormalige Zuiderzee blijft uw gids op dit pad. Het Zuiderzeepad is in twee richtingen bewegwijzerd met een wit-rode markering.

€ 20.45

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 5F Oudebildtzijl | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Nije Altoenae Oudebildtzijl Oude Leije Vrouwenparochie Sint-Annaparochie

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 5G Franeker | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Gebied: Boer Dongjum Firdgum Franeker Harlingen Herbaijum Hitzum Midlum Miedum Minnertsga Oosterbierum Peins Pietersbierum Ried Schalsum Sexbierum Sint Jacobiparochie Tzummarum Welsrijp Wijnaldum Zweins

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 5H Dronrijp | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Gebied: Baijum Beetgum Beetgumermolen Blessum Boksum Deinum Dronrijp Engelum Hijlaard Jellum Marssum Menaldum Schingen Slappeterp Stiens Wier

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 6A Ferwerd, Ferwert | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Gebied: Bartlehiem Birdaard Blija Genum Hallum Hijum Hogebeintum Holwerd Janum Jislum Marrum Nijkerk Reitsum Wanswerd

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 6B Dokkum | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Gebied: Aalzum Bornwird Brantgum Broeksterwoude Damwoude Dokkum Driesum Foudgum Hantum Hantumeruitburen Hantumhuizen Hiaure Lichtaard Niawier Oosternijkerk Oostrum Raard Rinsumageest Sijbrandahuis Ternaard Waaxens Wetzens Wouterswoude

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 6C Leeuwarden | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Gebied: Britsum Cornjum Giekerk Goutum Hempens Hoek Jelsum Leeuwarden Lekkum Miedum Oenkerk Oudkerk Snakkerburen Teerns Warstiens Wijns Zevenhuizen t Haantje

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 6D Bergum, Burgum | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Gebied: Bergum De Valom Garijp Hardegarijp Molenend Noordbergum Rijperkerk Roodkerk Suameer Suawoude Tietjerk Twijzelerheide Veenwouden Zwaagwesteinde Zwagerbosch

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 6E Kollum | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Gebied: Anjum Dokkumer Nieuwe Zijlen Ee Engwierum Jouswier Kollum Kollumerpomp Lioessens Metslawier Morra Nieuwland Oudwoude

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 6F Zoutkamp | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Gebied: Burum Halfweg Houwerzijl Korhorn Lauwerzijl Munnekezijl Niekerk Ulrum Vierhuizen Warfstermolen Zoutkamp

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 6G Surhuisterveen | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Gebied: Augsbuurt-Lutjewoude Augustinusga Boelenslaan Buitenpost Drogeham Eestrum Gerkesklooster Harkema Kollumerzwaag Kootstertille Oostermeer Opende Rohel Surhuisterveen Surhuizum Twijzel Veenklooster Zandbuiten

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 6H Grootegast | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Boerakker Doezum Grootegast Kornhorn Lucaswolde Lutjegast Niebert Niekerk Noordwijk Oldekerk Sebaldeburen Stroobos Niezijl

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart Topografische kaart 9H Afsluitdijk | Kadaster

Unieke Nederlandse topografische kaart met nauwelijks land: alleen de Afsluitdijk!

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 10B Makkum | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 10E Bolsward | Kadaster

Achlum Arum Bolsward Burgwerd Exmorra Hartwerd Hichtum Hidaard Kubaard Lollum Longerhouw Nijland Schettens Spannum Tzum Waaxens Witmarsum Wommels

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 10F Mantgum | Kadaster

Baard Beers Bozum Britswerd Deersum Edens Gauw Goinga Hennaard Huins Indijk Itens Jorwerd Lions Lutkewierum Makkum Mantgum Oosterend Oosterlittens Oosterwierum Poppingawier Rauwerd Rien Roodhuis Scharnegoutum Sijbrandaburen Terzool Tirns Weidum Wieuwerd Winsum

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 10D Workum | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 10H Sneek | Kadaster

Boornzwaag Boornzwaag over de Wielen Dijken Hommerts IJlst Jutrijp Koufurderrige Langweer Legemeer Offingawier Oppenhuizen Smallebrugge Sneek Teroele Tjalhuizum Uitwellingerga Woudsend

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 11A Grou Grouw | Kadaster

Aegum Akkrum Friens Goingahuizen Grouw Idaard Irnsum Nes Roordahuizum Swichum Warga Wartena Wijtgaard Wirdum

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 11B Nij Beets Nije Beets | Kadaster

Boornbergum De Tike De Veenhoop De Wilgen Eernewoude Nij Beets Nijega Oudega Smalle Ee

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 11C Joure | Kadaster

Akmarijp Broek Goingarijp Haskerdijken Haskerhorne Joure Nieuwebrug Nijehaske Oldeboorn Oudehaske Ouwsterhaule Scharsterbrug Snikzwaag Terhorne Terkaple Vegelinsoord

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 11D Heerenveen | Kadaster

Bontebok De Knijpe Gersloot Heerenveen Jonkersland Katlijk Langezwaag Luinjeberd Luxwoude Mildam Oranjewoud Terband Terwispel Tijnje Tjalleberd

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 11E Drachten | Kadaster

Beetsterzwaag Drachten Drachtstercompagnie Frieschepalen Houtigehage Kortehemmen Olterterp Opeinde Rottevalle Ureterp Wijnjewoude Ureterp a/d Vaart

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 11F Marum | Kadaster

Bakkeveen De Wilp Een-West Haulerwijk Jonkersvaart Marum Nuis Siegerswoude Waskemeer Willemstad Zevenhuizen

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 11G Gorredijk | Kadaster

Bakkeveen De Wilp Een-West Haulerwijk Jonkersvaart Marum Nuis Siegerswoude Waskemeer Willemstad Zevenhuizen

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 11H Oosterwolde | Kadaster

Donkerbroek Elslo Fochteloo Haule Langedijke Makkinga Oosterwolde Appelscha

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 12C Smilde | Kadaster

Bovensmilde Ravenswoud Smilde

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 15B Stavoren | Kadaster

Bakhuizen Hemelum Koudum Molkwerum Stavoren Warns

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 15E Balk | Kadaster

Balk Elahuizen Harich Kolderwolde Mirns Nijemirdum Oudega Oudemirdum Rijs Ruigahuizen Sondel

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 15F Lemmer | Kadaster

Doniaga Eesterga Follega Idskenhuizen Lemmer Oosterzee Sloten St Nicolaasga Tjerkgaast Wijckel

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 15H Creil | Kadaster

Rutten Creil Bant Espel Emmeloord

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 16A Echtenerbrug | Kadaster

Bantega Delfstrahuizen Echten Echtenerbrug Heide Langelille Munnekeburen Oldeouwer Ouwster-Nijega Rotstergaast Rotsterhaule Rottum Scherpenzeel Sintjohannesga

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 16B Wolvega | Kadaster

Blesdijke De Blesse Nieuweschoot Nijeholtwolde Nijelamer Nijetrijne Oldeholtpade Oldeholtwolde Oldelamer Oldetrijne Oudeschoot Peperga Sonnega Ter Idzard Wolvega

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 16C Kuinre | Kadaster

Blankenham Kuinre Luttelgeest Spanga

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 16D Blokzijl | Kadaster

Baarlo Basse Blokzijl IJsselham Kalenberg Molenhoek Nederland Oldemarkt Ossenzijl Paasloo Scheerwolde Wetering

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 16E Noordwolde | Kadaster

De Hoeve De Pol Eesveen Frederiksoord Nijeholtpade Nijensleek Noordwolde Steggerda Vinkega Wilhelminaoord Willemsoord

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 16F Diever | Kadaster

Diever Dieverbrug Doldersum Vledder Wapse Wapserveen Wateren Wittelte Zorgvlied

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 17A Dwingeloo | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. 

Bedenk wel dat dit zuiver topografische kaarten zijn, werkelijk alles staat er op maar geen ingetekende wandelroutes en paaltjeswandelingen.

Dwingeloo Geeuwenbrug Hijken Hoogersmilde Oranje Hijkersmilde

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 20F Nagele | Kadaster

Urk Tollebeek Nagele Emmeloord

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 21A Ens | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Ens Kraggenburg Marknesse

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart 21B Vollenhove | Kadaster

De meest gedetailleerde kaart die via de verkoopkanalen verkrijgbaar is. Gemaakt door de Nederlandse Topografische dienst bevat deze kaart alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. De meeste kaarten hebben een kaartbeeld dat overeenkomt met 12,5 x 10 kilometer in werkelijkheid.

Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor o.a. GPS gebruik (coordinaten staan keurig in een km-grid weergegeven), scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. Nu de toeristische wandelkaarten vreemd genoeg van steeds mindere kwaliteit worden, blijft de topografische kaart het enige alternatief.

Sint Jansklooster Vollenhove Kadoelen

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids St. Odulphuspad | St Odulphuspad

Het St.Odulphuspad is een aaneengesloten wandelpad van 260 kilometer door Zuidwest-Friesland, Gaasterland en de Greidhoeke. Het St. Odulphuspad bestaat uit 15 trajecten. Ieder traject heeft een eigen thema met als doel om je kennis te laten nemen van dit bijzondere gebied, met onbekende landschappelijke kwaliteiten, rijke kerkelijke geschiedenis en verrassende historische feiten daarover. Het St.Odulphuspad biedt je een pad om ‘op weg’ te zijn en een kans om stil te staan bij wat echt belangrijk is in je leven. Met het St.Odulphuspad stap je uit de alledaagse stroom van het leven. Je stapt in op de stilte, bezinning en verwondering. Zie ook de video onderaan over het Friese landschap en wandelen. 
 
Het boek bevat alle informatie om de St.Odulphuspad te kunnen wandelen. In het boek staan prachtige foto’s van de verschillende trajecten. Daarbij is een (gratis) app ontwikkeld die informatie en wetenswaardigheden geeft over de trajecten. De route wordt gekenmerkt door een drietal kernwaarden en thema’s respectievelijk:
 
- Stilte
- Rust
- Ruimte
- bezinning/spiritualiteit
- landschap
- cultuurhistorie
 
De thema’s en de kernwaarden zijn de 'dragers' van de route. Zij vormen de belangrijkste uitgangspunten voor het wandelen. Maar de route kan natuurlijk ook door jou worden gebruikt om op allerlei andere manieren te genieten van de paden, wegen, dijken, landschap en cultuurhistorie. Bijvoorbeeld door gewoon het beleven van de natuur langs de paden, het onderweg ervaren van de gastvrijheid van de streek of om een museum of attractie te bezoeken. Daarnaast komt de route door 7 van de elfsteden.
 
De Greidhoeke is in de route opgenomen vanwege de gaafheid van de landschappen, haar kerkelijke geschiedenis en bijzondere initiatieven. Gaasterland is opgenomen omdat het een totaal afwijkend landschap heeft binnen Zuidwest-Friesland. Hier lag de bakermat van St.Odulphus' werk en van hieruit strekte de invloed van het St.Odulphusklooser zich uit over Zuidwest-Friesland en daarbuiten.

€ 16.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Krek! Fryslân | Nobelman

KREK! Fryslân Wat weet jij van Fryslân? Nieuw, verrassend kennisspel over Fryslân en de Friezen Om te spelen met het hele gezin, met vrienden of collega's. Thuis, in de kantine of in het café. Met 400 verrassende vragen over Fryslân en de Friezen.
 
Wie was Bintje? Welke Fries was de eerste president van de Europese Centrale Bank? Welk wapen hanteerde Grutte Pier? Welke schaatser stond bekend als 'de gespierde spijker? Onder welke naam werd Margaretha Zelle een internationale bekendheid? Wat is een Wâldpyk? Welke kleur heeft Oranjekoek? Wat deed schilder Jopie Huisman voor de kost? Met wie trouwde de beroemde Duitse schaatster Annie Friesinger? Wie schreef het beroemde kinderboek 'Afke's tiental'? Hoe heet de weerman van Omrop Fryslân? Wie werd in 754 bij Dokkum vermoord? Wie zijn Sietse en Hylke Klinkhamer? In welke plaats vinden we de 'ouwe seunen'? Wat was het Dokkumer lokaeltsje? Wat is de bekendste Friese sterke drank? Wat staat er te gebeuren als er klinkt 'It giet on'? Weet jij het antwoord op deze en nog zo'n vierhonderd andere verrassende, interessante, leuke en onthullende vragen? Speel KREK! en ontdek de geheimen van Fryslân en de Friezen.
 
Het spel bestaat uit 80 kaarten met elk vijf vragen. Op de achterzijde van de kaart staat een gedeelte van een fraaie prent met typisch Friese gebouwen, gebruiken, personen en activiteiten. Er zijn zes verschillende achterkanten. Winnaar is degene die ze als eerste alle zes verzamelt, en aldus de prent compleet heeft. 
 
De vragen zijn ingedeeld in vijf rubrieken:
1 Aan het werk
2 Cultuur en geschiedenis
3 Typisch Fries
4 Mooi Fryslân
5 Sport & recreatie
Gooi je 6? Kies je favoriete rubriek!
 
Spelverloop: De kaarten liggen op een stapel. De jongste speler begint. Pak een kaart en gooi met de dobbelsteen. De dobbelsteen bepaalt welke vraag je moet beantwoorden. Goed geantwoord? Dan mag je de kaart houden. Weet je het niet? Dan gaat de kaart onder op de stapel en krijgt de volgende speler de beurt. Antwoordenboekje De goede antwoorden – met aanvullende wetenswaardigheden – staan in het antwoordenboekje. Vragen, antwoorden en toelichtingen samen maken van jou een Fryslan-kenner bij uitstek!
 
Speciale kaarten zorgen voor onverwachte wendingen!
Grutte Pier: Val aan en neem van een tegenstander een kaart naar keuze.
Mata Hari: Helaas, te hoog spel gespeeld! Geef de helft van je kaarten aan je mede-spelers.
Eise Eisinga: Roep deze universele geleerde te hulp als je een antwoord niet weet.
 
Bijgevoegd In de doos: - 96 kaarten met zes verschillende achterkanten - Antwoordenboekje (met aanvullende wetenswaardigheden) - Speciale kaarten (Grutte Pier, Mata Hari, Eise Eisinga) - Dobbelsteen
 

€ 17.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids Zuiderzee route | Falk

In 7 etappes rondom de voormalige Zuiderzee fietsen
 
Ga op fietsvakantie met deze gids en ervaar alle moois van het IJsselmeer en de gebieden eromheen op de fiets. De geschiedenis van de Zuiderzee komt helemaal tot leven op deze route. Je fietst onderweg vanuit Enkhuizen in een grote ronde om het IJsselmeer heen. De gids staat boordevol boeiende bezienswaardigheden, gezellige horecagelegenheden en nog veel meer leuks dat je niet mag missen.

€ 6.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids Wandelgids Groots genieten in Noord Nederland | Falk

Deze gids is jouw ideale hulpmiddel als je op pad wilt gaan in het noorden van Nederland. Blader lekker door deze gids heen en plan een tochtje langs de leukste plekjes van Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben speciaal voor jou schitterende natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden en leuke plekjes voor een hapje, een drankje of een comfortabele overnachting uitgezocht. Veel plezier onderweg!
 
Wil jij onderweg even neerploffen op een terrasje om uit te puffen of je dag afsluiten met een lekker diner in een restaurant? Dan zit je ook goed met dit boekje. Je vindt namelijk tal van leuke plekjes waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje in dit boek. Met dit routeboek op zak ben je kortom op alles voorbereid. Alle routes zijn voorzien van knooppunten van het knooppuntennetwerk.

€ 3.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids Groningen Leeuwarden | Hannekemaaierspad

In dit boekje loopt het traject van Groningen naar Leeuwarden. De route gaat door oude dorpen en verrassende landschappen.
 
Deze wandeling is gebaseerd op de oude landroute uit de 17de eeuw. De hedendaagse wandelroute slingert om deze doorgaande weg en loopt waar mogelijk over landwegen en onverharde paden. 
 
De route voert langs oude landschapselementen en langs de plekken die voor de trekarbeiders en -handelaren van belang waren, zoals diverse herbergen. Bijzonder zijn de twee poepenkruisen (bermmonumenten) langs de route.

€ 12.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Woordenboek Wat Hoe taalgids Fries | Kosmos

Taalgids Fries, met zowel zinnen als woordenlijst. Let op: alleen Ned-Fries

Wat & Hoe Taalgids Fries is het beste hulpmiddel om deze taal onder de knie te krijgen. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin. In veel hoofdstukken is een alfabetische lijst van termen opgenomen inclusief duidelijke aanwijzingen voor uitspraak. Bovendien kun je deze gids ook gebruiken als een eerste hulpmiddel bij het leren van de taal.
 
De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen worden uitgegeven in samenwerking met Van Dale.

€ 9.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart 06 Staatsbosbeheer Gaasterland | Falk

Gedetailleerde kaart met daarop alle straten, bospaden en fietspaden. De kaart bevat vele wandelroutes van onder andere natuurmonumenten en staatsbosbeheer, waaronder de bekende paaltjesroutes. Ook alle andere toeristisch belangrijke punten staan nadrukkelijk weergegeven: campings, restaurants, zwembaden .. noem maar op! Het gebied is zo uitgesneden dat de titel prima de lading dekt: de ideale wandelkaart en fietskaart voor de vakantie.
Plaatsen: Hinderloopen - Molkwerum - Koudum - Bakhuizen - Warns - Oudega - Oudemirdum - Nijemirdum - Balk - Wijckel - Sloten - Woudsend.

€ 7.25

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietskaart 03 Friese Meren met Zuidoost Friesland ( Met Knooppuntennetwerk) | Falk

Alle fietspaden in het Friese Merengebied. Uitgebreid met het Fietsknooppuntennetwerk en LF Routes.

- 4 Thematische Fietsroutes
- Toeristische informatie
- plaatsnamen register
- overzicht van alle VVV Vestigingen

Nog niet zolang geleden waren de Falk / VVV kaarten een begrip: goed leesbaar, bijgewerkt, voorzien van alle noodzakelijke toeristische symbolen als campings, restaurants en bezienswaardigheden.

Eindelijk zijn er dan nieuwe versies van deze kaartenserie, op dezelfde schaal van 1:50.000 maar nu met een grotere uitsnede. Naar onze mening zijn dit de beste algemene vrijetijdskaarten: ideaal voor fietsen, ook redelijk als wandelkaart te gebruiken en ze bestrijken een groot gebied. Absoluut een aanrader voor iedereen die Nederland goed wil leren kennen.

€ 8.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart 05 Staatsbosbeheer Lauwersmeer | Falk

Gedetailleerde kaart met daarop alle straten, bospaden en fietspaden. De kaart bevat vele wandelroutes van onder andere natuurmonumenten en staatsbosbeheer, waaronder de bekende paaltjesroutes. Ook alle andere toeristisch belangrijke punten staan nadrukkelijk weergegeven: campings, restaurants, zwembaden .. noem maar op! Het gebied is zo uitgesneden dat de titel prima de lading dekt: de ideale wandelkaart en fietskaart voor de vakantie.
Plaatsen: Zoutkamp - Ulrum - Munnekezijl - Kollum - Engwierum

€ 7.25

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids Pelgrimsroute Het Jabikspaad | Bornmeer

Een beschrijving van het Friese deel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela: van St. Jacobiparochie tot in Hasselt (Ov.) De route is 150 km. En met zwart wit kaartjes goed ingetekend, de beschrijving van de route is prima. Achterin een uitgebreide lijst met overnachtingsadressen.

7de geheel herziene druk
 
Het Jabikspaad is veelzijdig: het is een aaneenschakeling van geschiedenissen van de mensen die Noord-Nederland gemaakt hebben tot wat het nu is. Het pad begint in Sint-Jacobiparochie dat zo’n 500 jaargeleden werd gesticht op een plaats waarvan Plinius naar huis schreef: “een erbarmelijk land, waar de bewoners wonen op terpen waar zij in hun hutten hun verstijfde ledematen verwarmen aan een vuur van gedroogd slik”. Het pad eindigt bij de deftige koopmanshuizen in het prachtige hanzestadje Hasselt.
 
Het Jabikspaad loopt zowel door gebieden waar de veeteelt verheven is tot de hoogste productie ter wereld als door het veenplassengebied ten zuiden van de Linde, waar de oudste comfortabele dakbedekking nog steeds wordt geteeld en gekoesterd. Het Jabikspaad loopt ook nog eens door drie taalgebieden.
 
Het Jabikspaad is geïnitieerd op de geschiedenis van de eerste boeteling die vanuit Friesland ter pelgrimage werd gestuurd. Het Jabikspaad is een op zichzelf staande route, maar kan voor u de eerste stap zijn op weg naar een hoger doel. Voor fietsers zijn het 130 km, voor de wandelaars zo’n 20 kilometers meer.
 
De route is, ter ondersteuning van beschrijving en kaart, in het veld gemarkeerd.

€ 15.00

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids S20 Streekpad Noardlike Fryske Walden | Wandelnet

Als altijd weer een prachtig en helder uitgevoerde wandelgids met alle noodzakelijke informatie inclusief feiten als openbaar vervoer en accommodaties en andere nuttige adressen. Voorzien van de zeer goed leesbare topografische kaarten met schaal 1:25.000. Het Noardlike Fryske Wâlden (NFW) pad, ofwel het Noordelijke Friese Wouden- pad is streekpad 20 (SP 20) in de serie van wandelen door het nationaal landschap van Wandelnet.

Als je een buitenstaander vraagt wat kenmerkend is voor Friesland zal hij beslist een paar typische elementen noemen. In elk geval: watersport, kop-hals-rompboerderijen, een wijde horizon met een kerktoren in de verte. En misschien noemt hij ook ruilverkaveling, grote stallen en uitgestrekte weilanden. Dat klopt, maar toch ook weer niet. De Noardlike Fryske Wâlden (NFW) zien er heel anders uit. Voor Friesland is het eigenlijk een atypisch gebied. Kleinschalig boerenland met een rijke flora en fauna, opvallend door zijn kleine percelen, omzoomd door houtwallen, elzensingels en braamstruiken. Het gebied is zo bijzonder dat het aangewezen is als Nationaal Landschap. De Noardlike Fryske Wâlden is in Europa een van de weinige gebieden waar het coulisselandschap zo goed als intact gebleven is. Boeren hebben de wallen en singels indertijd aangelegd als veekering, waardoor een fijnmazig patroon met een besloten karakter is ontstaan. De kracht van het Nationaal Landschap is dat natuur, milieu en landschap elkaar versterken. We lopen door boerengebied van cultuurhistorische waarde. Maar ook door de natte natuurgebieden als de Houtwiel en het Nationaal Park De Alde Feanen. We passeren de states die enkele adellijke families in bezit hadden, zoals Stania State in Oentsjerk en Fogelsangh State in Veenklooster. Met dit streekpad krijgt een bijzonder stukje van Friesland de plaats die het verdient.

€ 15.45

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids CityTrip Groningen Leeuwarden (Duits) | Reise Know How Verlag

Reise Know-How is een duitstalige praktische reisgids voor alle leeftijden, boordevol informatie over accommodatie van budget tot luxe, vervoer en plaatsbeschrijvingen. Kenmerk: brede cultuur en achtergrondinformatie, bondig geschreven. 

Dieser aktuelle Stadtführer ist der ideale Begleiter, um alle Seiten der beiden niederländischen Kulturstädte selbstständig zu entdecken:
– Die wichtigsten Sehenswürdigkeiten und Museen sowie weniger bekannte Attraktionen und Viertel ausführlich vorgestellt und bewertet
– Faszinierende Architektur zwischen prachtvollen Kirchen und modernen Museumsbauten
– Abwechslungsreiche Stadtspaziergänge und Grachtenrundfahrten
– Erlebnisvorschläge für ein langes Wochenende
– Ausflüge zur Festungsstadt Bourtange und zum faszinierenden „Schlafzimmer-Planetarium“ in Franeker
– Shoppingtipps vom bunten Wochenmarkt bis zu den besten Einkaufsstraßen des Landes
– So schmeckt der Norden: vom Heringsstand über das Pfannkuchenschiff bis zur preisgekrönten Haute Cuisine
– Tipps für die Abend- und Nachtgestaltung: Klubs ohne Sperrstunden und die größte Kneipe Europas
– Mata Hari, M.C. Escher und Aletta Jacobs: Menschen, die Geschichte schrieben
– Ausgewählte Unterkünfte vom Studentenhotel bis zur Königssuite
– Alle praktischen Infos zu Anreise, Preisen, Stadtverkehr, Touren, Events, Hilfe im Notfall …
– Hintergrundartikel mit Tiefgang: Geschichte, Mentalität der Bewohner, Leben in den Städten …
– Kleine Sprachhilfe Niederländisch mit den wichtigsten Vokabeln für den Reisealltag
– Faltplan zum Herausnehmen

€ 13.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Waterkaart 01 ANWB Waterkaart Friesland | ANWB Media

De ANWB Waterkaarten zijn geheel vernieuwd, de kaarten bedekken nu geheel Nederland, inclusief de Wadden en de Nederlandse Kust.
Hierdoor is de indeling veranderd en hebben de kaarten geen letters meer maar cijfers.
De kaarten zijn geactualiseerd, hebben een vernieuwde ondergrond en zijn gemaakt van water- en scheurvast papier.
 
Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare cartografische en nautische informatie van de ANWB, onmisbaar onderweg als je gaat varen!
 
Scheur- en Watervast!
Deze waterkaat bevat:
- betrouwbare, gedetailleerde nautische kaartinformatie
- brugnummers die verwijzen naar Wateralmanak 2
- maximum diepgang
- inzetkaarten belangrijkste havens en plaatsen
- maximum vaarsnelheden
- uitgebreide legenda

 

€ 16.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart Fietskaart Beekdallandschap Koningsdiep | Fokko Bosker

Recreatie kaart van dit prachtige gebied rond Beesterszwaag - Bakkeveen - Tijnje  - Gorredijk met de ene kant een wandelkaart schaal 1:25.000 met ingetekende wandelroutes en op de andere kant een fietskaart (schaal 1:50.000) met de routes en de knooppunten! 

€ 6.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids Bikeline Nordseeküsten Radweg 1 | Esterbauer

Praktische fietsgids met detailkaarten, ingetekende route, informatie over overnachten en fietsenmakers, zwaarte en hoogteprofiel. In spiraalbinding, Duitstalig. Van Rotterdam naar Leer, lengte 455 km. Nu met watervaste geplastificeerde kaarten!

North Sea Cycle Route
 
Bei dem hier vorgestellten Abschnitt des Nordseeküsten-Radwegs in den Niederlanden handelt es sich um ein Teilstück der internationalen North Sea Cycle Route. Diese war der erste europäische Radfernweg und führt rund um die ganze Nordsee durch sieben Länder – die Niederlande, Deutschland, Dänemark, Schweden, Norwegen, Schottland und England – mit einer Gesamtlänge von rund 6.000 Kilometern. Informationen zur Gesamtroute und den notwendigen Fährverbindungen sowie wichtige Adressen in den beteiligten Ländern erhalten Sie bei den unten genannten Informationsstellen oder im Internet unter www.northsea-cycle.com. Bikeline-Radtourenbücher (Nordseeküsten-Radweg Teile 1-4) gibt es dazu vom niederländischen Hoek van Holland bis hinauf zum dänischen Frederikshavn am Skagerak.
 
Streckencharakteristik
 
Obwohl die Niederlande extrem flach sind, wartet der Nordseeküsten-Radweg zwischen Hoek van Holland und Den Helder sowie auf den beiden Inseln mit einigen Anstrengungen auf: Die angewehten Dünen erreichen Höhen von mehr als 20 Metern (bei Camperduin sogar über 50 Meter!), und dazwischen geht es immer wieder auf Meeresniveau hinunter. Hinzu kommt der meist vom Meer wehende (Seiten-) Wind. Die beschriebene Fahrtrichtung ist gemäß den in Holland vorherrschenden Winden die mit der höchsten Wahrscheinlichkeit für Rückenwind. Erst in den platten und baumarmen Regionen Friesland und Groningen können Sie entlang der Deiche mit Rückenwind aus West rechnen. Dünen finden sich hier nur noch auf den Inseln.
 
Länge
 
Die Hauptroute des niederländischen Nordseeküsten-Radwegs beträgt vom Fährhafen Hoek van Holland bis zur deutschen Grenze gut 430 Kilometer. Unser Vorschlag vom Hauptbahnhof Rotterdam bis Leer an der Ems beläuft sich auf ca. 455 km. Die nur im Sommer nutzbare Variante über die schönen Wattinseln Texel und Vlieland als Alternative zum Abschlussdeich des IJsselmeers ist knapp 13 Radel-Kilometer kürzer, durch die Fähren jedoch auch recht kostspielig.
 
Wegequalität & Verkehr
 
So wie Münster als die deutsche Fahrradstadt schlechthin gilt, können die Niederlande als das Fahrradland schlechthin betrachtet werden. Die Wegequalität ist dementsprechend überdurchschnittlich gut, praktisch alles asphaltiert oder glatt gepflastert. Die wenigen mit feinem Muschelkalk gestreuten Strecken in den Dünen sind so eben, dass sie auch schmal bereiften Rennrädern keine Probleme bereiten. Wirklich unbefestigte Wege sind eine absolute Seltenheit, es gibt dort immer asphaltierte Alternativen. Verkehrsreiche Strecken sind in Holland nirgendwo ein Problem, denn es gibt neben fast jeder stärker befahrenen Straße separate Radwege, vor allem in den Städten. Diese sind allerdings auch benutzungspflichtig!
 
Beschilderung
 
Der niederländische Teil der North Sea Cycle Route (NSCR) setzt sich aus Teilen der Noordzeeroute LF 1 und der Waddenzeeroute LF 10 zusammen. Sie folgen also deren Wegweisung – in der beschriebenen Fahrtrichtung sind das LF 1b gen Norden und LF 10a gen Osten. Generell bezeichnen a und b stets entgegengesetzte Fahrtrichtungen. Die Radfernwege und auch die meisten unserer empfohlenen Anschlüsse und Ausflüge sind – wie alle touristischen Radrouten in Holland – kursiv grün auf weiß beschildert. Zusätzlich findet man die Radwegweisung für den Alltagsverkehr in rot auf weiß: Auf diesen Strecken kommen Radler ohne Umwege sicher zum Ziel – allerdings meist auf Radwegen entlang größerer Straßen. Als weitere Orientierungshilfe gibt es in der niederländischen Fahrrad-Wegweisung landesweit die sogenannten Knotenpunkte, Kreuzungspunkte von Radrouten, die bestens ausgewiesen und vor Ort beschildert sind. In unseren Karten finden Sie die Knotenpunkt-Nummern blau hinterlegt.

€ 14.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product