Sauna Bungalow 6

Begane grond: hal met apart toilet. Ruime watergerichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar het terras. Open keuken voorzien van vaatwasser en combimagnetron. Slaapkamer voor twee personen. Badkamer met douche en wastafel. Verdieping: twee slaapkamers, ieder voor twee personen. Badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. Wellnessruimte voorzien van een sauna. Berging. Alle woningen zijn aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegsteiger. Er is één parkeerplaats aanwezig bij iedere woning. Het type Wellness is uitgerust met combimagnetron, lcd-televisie en dvd-speler. U maakt gratis gebruik van wifi.

€ 360.00

Klik voor meer informatie

Roompot Begane grond hal met apart toilet. Ruime watergerichte
Product
 

Comfort Plus 6

Begane grond: hal met apart toilet. Ruime watergerichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar het terras. Open keuken voorzien van vaatwasser en combimagnetron. Berging. Verdieping: drie slaapkamers, ieder voor twee personen. Badkamer met bad, douche, wastafelmeubel en toilet. Berging. Alle woningen zijn aan het water gelegen en beschikken over een vaatwasser en eigen aanlegsteiger. Er is één parkeerplaats aanwezig zijn iedere woning. Deze woning is uitgerust met combimagnetron, lcd-tv en dvd-speler. U maakt gratis gebruik van wifi.

€ 340.00

Klik voor meer informatie

Roompot Begane grond hal met apart toilet. Ruime watergerichte
Product
 

Comfort 6

Begane grond: hal met apart toilet. Ruime watergerichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar het terras. Open keuken voorzien van vaatwasser en oven. Berging. Verdieping: drie slaapkamers, ieder voor twee personen. Badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. Berging. Alle woningen zijn aan het water gelegen en beschikken over een vaatwasser en eigen aanlegsteiger). Er is één parkeerplaats aanwezig bij iedere woning. U maakt gratis gebruik van wifi.

€ 310.00

Klik voor meer informatie

Roompot Begane grond hal met apart toilet. Ruime watergerichte
Product