4 daags Halfpension arrangement

Familiehotel Hesborner Kuckuck ligt in het centrum van HochSauerland, in Noordrijn-Westfalen. Het hotel staat in het leuke plaatsje Hesborn, behorend bij de gemeente Hallenberg met haar vele vakwerkhuizen, op 15 kilometer van de bekende Duitse wintersportplaats Winterberg. Het Sauerland is een paradijs voor de natuur- en sportliefhebber; naast mooie wandelingen, kunt u hier mountainbiken, karten, watersporten en in de winter zelfs skiën!

€ 156.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product
 

4 daags Genieten in Overijssel arrangement

Het 3-sterren Hotel de Rozenstruik is een modern, laagdrempelig hotel. Hoewel het rustig gelegen is, staat het niet ver van het centrum van Ootmarsum. U kunt het stadshart namelijk eenvoudig lopend bereiken. Het gezellige historische stadje staat bekend om zijn mooie vakwerkhuizen en vele kunstgalerieën. De eigenaren zullen er alles aan doen om het u als gast zoveel mogelijk naar de zin te maken. Service staat hier namelijk nog hoog in het vaandel. Kies voor dit culinaire pareltje in een sfeervolle verpakking, te midden van de Twentse afwisselende natuur!

€ 140.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product
 

3 daags Logies ontbijt arrangement

Centraal aan de A50, staat Hotel Van der Valk Uden-Veghel in Noord-Brabant. Omringd door leuke steden en met een prachtig natuurgebied in de buurt, is het goed vertoeven in dit hotel. Wandel of fiets langs kerkdorpen, over dijken of langs rivier de Aa. Geniet in de zomermaanden van een drankje op het terras met uitzicht op het water. Het gezellige Uden wacht op u!

€ 85.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product