Aankomende weken staat de communicatie bij Eliza was here in het teken van vroegboekprijzen. Op het meerendeel van de accommodaties zijn kortingen verwerkt die kunnen oplopen tot € 150,- korting op een boeking. De kortingen zijn te herkennen aan de oranje blokjes in de prijstabel.

 

Eliza was here
Walking Dinner

 

Met Walking Dinner ontdek je alle culturele highlights van een stad, door middel van mooie wandelingen én 3 gerechten bij 3 verschillende restaurants.

 

Walking Dinner

Wil je iemand op een originele manier verrassen? De Walking Dinner cadeaubon garandeert een smakelijke kennismaking met een stad! Een onvergetelijke ervaring.

Maasheggen en Maasduinen - 46 km

Kunst bekijken, het rivierenlandschap verkennen en bourgondisch dineren op verschillende locaties. Dat is kort samengevat Happen en Trappen: een culinaire ontdekkingstocht op de fiets door het Noord-Limburgse Maasduinengebied en de Brabantse Maasheggen. Al meer dan 10 jaar een geslaagd "uitje".

Arrangement (prijs: € 39,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

Lees meer:Maasheggen en Maasduinen

Huize Hölterhof Wellness Hotel Restaurant

Huize Hölterhof Wellness Hotel Restaurant ligt in Enschede, in Overijssel en op 4,2 km van Holland Casino Enschede. Het biedt een buitenzwembad en uitzicht op de tuin. De accommodatie heeft ook een eigen bar. WiFi en privéparkeren zijn gratis.

Huize Hölterhof Wellness Hotel Restaurant

 

Gratis parkeergelegenheid
Wellnesscentrum
Gratis WiFi
Zwembad
Rookvrije kamers
Restaurant
Bar
Honden zijn niet toegestaan
Privé parkeren is gratis.
U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.